Followers

Tuesday, 27 May 2014

Jawapan dari hati kecil ini ~

hola!
tajuk klu tak menang award memang tak sah! *kelip2 mata sambil buat muka comel.

oh my.. first n3 untuk tahun 2014?? itupun pd penghujung bln 5??? argh! contoh terbaik blogger pemalas abad ini ye kwn2. sobs. tak ada alasan yang hendak diberikan melainkan tpaksa mengaku yg sememangnya diri ini tersangat malas nak taip post baru. ni pun jenuh paksa jari menari-nari di atas keyboard. kelopak mata terasa begitu berat sekali untuk mengadap skrin. *ayat novel. hiks sah! setan dah bubuh celak kat mata aku dlm diam.

hmm tak ada apa yg special pun nak share dlm n3 kali ni cuma nak bagitahu pada semua yang ttanya2 psl novel Saya Kenal Sayang Saya! tu. *ayat konon byk readers. SKSS! dalam penilaian terbit tau!!! tanda seru byk tu maksudnye kena take notelah tu. hiks. sapa2 yg belum pernah baca SKSS! tu apakata try baca sikit? mana tahu kot tbukak pintu hati suka dgn novel ni ke kan. hoho in shaa Allah ada rezeki nanti sama2lah kita jumpak dlm versi buku pulak. buat masa skrg ni, marilah kita bersabar secara berjemaah ye. hiks

lg kan, pasal novel baru. ehem. semenjak dua menjak ni makin kecoh pulak orang sembang pasal kes karya kena ciplak dr blog penulis. haih. mcm mana nak publish novel baru ni? baru nak aktif blog takkan nak kena tutup pulak? penat i decorate belog i cun2 tau. sobs.

err rasanye dah terjawab kot main question pasal status novel SKSS! tu. nanti ada apa2 berita best shu datang hapdet lg okeh?

tata titi tutu,
i love u.

9 comments:

  1. lama tunggu skss ni dr thn lps lagi kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. tolong slhkan akak. akak malas dik. sobs.

      Delete
  2. akhirnya. lama gila tak hapdate.

    ReplyDelete
  3. Okayy, nanti nak beli bila dah published kat kedai. Horee

    ReplyDelete
  4. Perghhh.. Nak dekat satu tahun tunggu akak.. Hahahha.. Cun laa kak.. Best.. Suka suka.. Hahahaha..

    ReplyDelete
  5. Skss cepat terbit!!! X sabar dah ni...Lama tunggu cik penulis...

    ReplyDelete
  6. tringin nak jadi cam akak..tpi sy mnulis slalu sekerat jalan tau..adoyai

    ReplyDelete

sepatah komen anda ibarat setitik peluh petani..eh?