Followers

Monday, 27 October 2014

Novel Saya Kenal Sayang Saya! in the house yawww !!!

Hola semua!
Kenal tak tajuk tu agak2 ???
Okeh, kalau tak kenal takpe..
Tak nak kawan.. sobs !
*ok, aku memang suke merapu sebab nak bg mukadimah tu panjang. hiks



Alhamdulillah. Setinggi2 rasa syukur kepada Yang Maha Esa dengan terbitnya naskhah yang tidak seberapa ini. Bagi sesiapa yang pernah follow SKSS! sama ada di blog ataupun di laman sesawang Penulisan2u, terima kasih banyak3 sangat shu ucapkan. Terharu uolss! 

SKSS! terbit untuk bulan November 2014 tau. Bila penerbit dah bukak oder nanti, cepat2 dapatkan okeh? Meh klik sini Penerbitan Karyaseni dan Penulisan2u kalau nak beli secara on9. Kat bookstore pun ade jugak. Jangan risau ye. Nanti ramai2 serbu MPH atau Popular atau mana2 kedai buku berdekatan okey?

Tq.
i luv u.

21 comments:

  1. Replies
    1. tq so much kakak ! baru skrg nak reply komennye. hihii

      Delete
  2. fuhhh excited ya amat akak! lama tunggu skss

    macam mana nak yg ada TT sekali ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. heh. tq dear. nak ada sign kena jumpa akak la nmpknye :)

      Delete
    2. heh. tq dear. nak ada sign kena jumpa akak la nmpknye :)

      Delete
  3. Best sangattttt
    Wajib beli ni

    ReplyDelete
  4. Akak writer
    CUS dh trbit ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. CUS blum terbit yunk.. dlm rombakan :)

      Delete
  5. nk tanye CUS dh keluar ke belom??

    ReplyDelete
  6. Belum baca lagi novel tu. akan recce2. haha

    ReplyDelete
  7. shuuuu~~~~~~

    ReplyDelete
  8. Ada lagi tak kak? Mne blh dpt?? Puas cari

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada dear..kat MPH rasanya dah restok..Popular, kinokuniya n bookstore2 lain pun ada klu stok tak abis lg..try g terjah dik..

      Delete
  9. Replies
    1. novel ni dah terbit nov 2014 lg dear..

      Delete
  10. Dah cri dah novel ni,tpi tak da jumpa plk kat sbah ni😔

    ReplyDelete
  11. Dah cri dah novel ni,tpi tak da jumpa plk kat sbah ni😔

    ReplyDelete
    Replies
    1. mgkin stok dah habis kat bookstore..
      order on9 dgn penerbit karyaseni pun boleh dear..
      lagi cepat n ada diskaun =)

      Delete

sepatah komen anda ibarat setitik peluh petani..eh?